معرفی سقف کشسان

سقف کشسان نوعی سقف کاذب است که به صورت معلق به سقف اصلی نصب می‌شود. این نوع سقف اولین بار توسط شرکت باریسول تولید شده و در جهان عرضه گردید. که امروزه یکی از مدرن ترین انواع سقف کاذب می باشد. در واقع سقف کشسان یکی از اجزای دکوراسیون داخلی است که برای پوشش داخلی سقف به کار می‌رود. اجزای تشکیل دهنده سقف های کشسان : یک قاب ریلی که دور سقف قرار می گیرد و یک پارچه سبک میانی که کشیده شده و به قاب متصل می ‌شود.

همانطور که از اسمش مشخص است، این سقف ها از خاصیت ارتجاعی خوبی برخوردارند و به راحتی پاره نمی شوند. از سیستم‌ های کشسان علاوه بر سقف ‌ها، برای پوشش دیوار ها و همچنین برای پنل ‌های خورشیدی شناور، نمایشگاه ‌ها یا ساخت اشکال سه بعدی  استفاده می شود. در واقع سقف‌ کشسان را می‌توان با انواع چراغ‌ ها، پنجره ‌های مشبک و … مورد استفاده قرار داد.

جنس سقف کشسان

سقف کشسان از پارچه های PVC و پلاستی سایزر و افزودنی های مجاز تشکیل شده است. پلاستی سایزر موجود در سقف کشسان باعث ایجاد ویژگی کشسانی در آن می شود. ضخامت سقف کاذب کشسان از ۰٫۱۸ تا ۰٫۲۵ میلی متر است و جزو متریال بسیار نازک و سبک ساختمانی می باشد. این سقف ها به دلیل وجود زینک اکساید، که کشنده و از بین برنده باکتری و قارچ است، آنتی باکتریال محسوب  شده وبه علت فراوانی کلر در فرمولاسیون آن، سقف کشسان ضد اشتعال و اصطلاحا نسوز است.

انواع سقف کشسان

سقف کشسان انواع مختلفی دارد که عبارتند از :

۱- مات

۲- ساتن

۳- لاکر (آینه ای)

۴- ترنسپرنت

۵- گلکسی

۶- برلیانت

۷- کلودز

در بین این سقف ها، سقف کشسان لاکر یا همان آینه ای دارای تنوع رنگی فوق العاده ای است که شامل بیش از ۱۵۰ رنگ می باشد. نکته ی قابل توجه در سقف های کشسان این است که می توان طرح های متنوعی بر روی پارچه های سقف کشسان چاپ کرد.

نصب سقف کشسان چگونه است ؟

برای نصب سقف کشسان نیاز به ابزار ویژه نصب است. ابتدا پروفیل های ویژه به دور تا دور محل نصب، پیچ می شوند. سپس با استفاده از گیره نگهدارنده چهار طرف سقف به صورت معلق نگاه داشته می شود. در این مرحله، گرمادهی با استفاده از هیتر ویژه نصب سقف کشسان آغاز می شود. هیتر سقف کشسان با استفاده از زاویه و پرتاب درجه هوای مناسب می تواند گرمای مورد نیاز سقف را تامین کند. هیتر ویژه سقف کشسان با هیتر های صنعتی دیگر از نظر زاویه پرتاب هوا متفاوت می باشد.

در واقع هیتر توسط یک نفر با فاصله معینی از سقف، به طوری که گرما موجب سوختن سقف نشود، نگه داشته می شود و شخصی دیگر با استفاده از کاردک ویژه ای نصب سقف کشسان شروع به جا انداختن لبه های سقف به درون پروفیل ها می کند. این کار از گوشه ها شروع می شود. پس از نصب گوشه های سقف گیره ها برداشته شده و قسمت های دیگر سقف نیز نصب می شود. در نهایت سقفی کاملا یکپارچه، بدون چروک و شکم افتادگی نصب شده است و تمام درز های بین سقف و دیوار با استفاده از نوار درز گیر بسته می شود تا از ورود حشرات و گرد و غبار به پشت سقف جلوگیری شود.

مزایای استفاده از سقف کشسان

۱- در برابر ضربات ناگهانی مقاوم بوده و انعطاف پذیر می باشد

۲- چاپ انواع تصاویر دلخواه روی سقف کشسان امکان پذیر است

۳- قابلیت شستشو و نگهداری بسیار آسان

۴- ضد آب و ضد رطوبت

۵- مقاوم در برابر اشتعال

۶- سقف کشسان آنتی باکتریال می باشد

۷- قابلیت جابه جایی و انتقال به مکان جدید

۸- ضد گرد و غبار

۹- طول عمر بسیار زیادی دارند

امیدواریم اطلاعات لازم را در مورد سقف ‌های کشسان به دست آورده باشید و مطلب فوق جوابگوی سوالات شما بوده باشد. اما درصورت کافی نبودن مطلب برای شما عزیزان، حتما سوالات و نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
تماس سریع